Jubileumsträff med årsmöte – definitivanmälan

Jubileumsträff med årsmöte – definitivanmälan

Hej alla goa Laikavänner. Då var det dags för att definitivanmäla sig. Anmälan sker genom att ni betalar in 1100:- per bil,2 pers, på klubbens bankgiro 796-8365 senast den 28 juli. Är ni ensam i bilen kostar det 800:- är ni fler än två personer så kostar det 1400:- Vid sjukdom återbetalas avgiften med avdrag för dom fasta kostnaderna.

Meningen var att vi skulle vara på Öströö fårfarm nära Varberg , men ni var så många som ville vara med , jätteroligt nästan 70 Laika husbilar, så vi fick planera om i all hast.

Vi har hittat en ställplats/f.d bondgård c:a en mil från Öströö fårfarm ,där ryms c:a 70 husbilar. Tyvärr fanns där ingen lokal så vi fick hyra ett tält med inredning för 150 personer. Det finns några toaletter, vatten, toatömning ,gråvattentömning samt några få elplatser som kommer att vara till för sådana med medicinska skäl eller andra orsaker

Vägbeskrivning och årsmöteshandlingar kommer senare.

Programmet kommer att vara : fredag den 13 augusti inkörning från klockan 09,00 ( ingen får komma innan dess!!!! vi måste kunna jobba med att planera in bilarna ) Vid middagstid blir det en loppmarknad där ni som vill, har ett eget bord vid eran bil och säljer bra att ha grejor eller annat ni vill bli av med. Behållning går till er själva . Man kan kalla det att lopporna byter ägare. På eftermiddagen så bjuder vi på en nygrillad hamburgare ,bröd och en öl eller vatten per person. Vill ni ha mer dricka så får ni ha med eget. På kvällen ordnar vi lite allsång med våran Reidar. Dessutom blir det lottförsäljning så ha gärna med lite pengar, men det finns swiss också kan vi meddela.

Lördagen den 14 augusti : Mycket allmän tid där vi kan prata med varandra och utbyta erfarenheter samt gå ut på en liten poängpromenad kanske tillsammans med några andra. På eftermiddagen är det årsmöte inne i tältet. På kvällen efter årsmötet bjuder vi på middag från Öströö fårfarm samt ett glas vin och kaffe efter maten.Vill ni ha mer att dricka så får ni ha med eget. Kvällen fortlöper med underhållning av några musiker som även ordnar en Quiz.

På söndagen den 15 augusti : På förmiddagen bjuder vi på kaffe och fralla samt säger adjö till alla nyfunna vänner. Det kommer nämnligen 23 nya Laikavänner som aldrig har varit med på någon träff.

Ni som kanske åker långt och vill handla hantverk , besöka eller övernatta på Öströö fårfarm kan göra detta mellan torsdag och fredag ( inget organiserat ) Motioner till stämman måste vara oss tllihanda innan den 1 augusti. Obs ni som har , ta med namnbrickan som ni fått tidigare.

Väl mött önskar styrelsen och Reidar, Claes och Ivan i Laika husbilsklubb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.