Ordförande har ordet

Ordförande har ordet

 

Hej Laikavänner, solen går upp allt tidigare och våren närmar sig. Planeringen av aktiviteter för 2017 är i full gång. Nu närmast är det årsmötet i maj på Björkö som vi hoppas att det ska bli uppskattat och trevligt (möt upp ju fler ju roligare). Vi kommer där att informera om höstträffen och det vi vet om Italienresan 2018. Jag upprepar mitt ”mantra” att vi vill, att ni kommer med förslag på vad vi kan hitta på i klubben! Jag påminner också om den uppdaterade hemsidan, är det något vi missat tycker ni, hör av er! Vidare släpper vi campingbiljetterna för Husbil & Husvagnsmässan i Jönköping under vecka 8. (Kolla på hemsidan). Kan också nämna att Laika presenterat en ny modell Ecovip 419 långbädd utan trappsteg och med toaletten längst bak!

Ha de gött vi hörs!

Uno

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.