laikavin ställplats

laikavin ställplats

CHIANTISHIRE EN PLEIN AIR
I EN HUSBIL MITT I VINGÅRDAR I CHIANTI CLASSICO

Från oktober starta den Chianti Classico vin konsortiet och Laika ”Chiantishire sv Plein Air”, ett projekt dedikerad till älskare av husbilar och bra vin, som från i höst kan bo i vingårdarna i Gallo Nero, även på natten.
All information finns på www.galloneroenpleinair.it/en
San Casciano in Val di Pesa, 26 oktober 2017 – The Chianti-regionen, där Chianti Classico DOCG vinet är gjort, har vunnit över resenärer från hela världen i århundraden igenom skönheten i landskapet och rikedomen i dess råvaror, men under de senaste åren har alltmer erbjudit sig själv som en destination för älskare av aktiviteter att uppleva ”en plein air”. Bland dessa husbilsägare är bland dem mest attraherad Gallo Nero och dess vägar, en unik värld som inramning som, tack vare ett nytt regelverk avseende korttidsparkering (italienska regionala DPGR 14/R av 29.3.2017) har blivit en exklusiv plats att parkera, även för natten. Således kan husbilsägare från världen över, vanligtvis hindras av restriktioner som kväva hela andan i ”plein air”, slutligen uppnå drömmen om upplever en resa om direktkontakt med mark som är värd dem till fullo. Allt de behöver göra är boken ett utrymme i en av Chianti Classicos vingårdar att delta i initiativ för att parkera där utan omkastningen för 24 timmar, i det pulserande hjärtat av produktionen av en av världens mest prisade viner , där du kan dricka gott vin samt koppla av i din egen husbil, i total överensstämmelse med trafikförordningen.
En särskild webbplats plattform, www.galloneroenpleinair.it/en, kommer att presentera blivande gäster bland raderna av Gallo Nero med listan över de ”husbilar är vänliga” företagen villiga att värd husbilar, de viktigaste händelserna i området, möjligheten att dela sina Chiantishire erfarenhet och för dem som ännu inte äger en husbil av LAIKA (www.laika.it/en), en serie erbjuder för uthyrning från Caravanbacci återförsäljare av Pisa (www.caravanbacci.com/en), en projektpartner.
En speciell dekal kommer också att gälla den Laika husbilar hyrs ut av Caravanbacci att identifiera dessa ”camper van vänlig” företag.
Det projekt följer i kölvattnet av en alltmer viktig trend i samband med turism på fyra hjul: italienska husbil produktion upplever konstant tillväxt (+14.5% med avseende på 2016) och, som i fallet Chianti Classico, ca 80% av det är avsett för export, ytterligare bekräftar projektet ”Chiantishire en plein air” som ett partnerskap mellan två globala ambassadörer i de finaste italienska produkterna. Det finns 8,4 miljoner gratis turister i Italien varje år och de spenderar cirka 2,9 miljarder euro totalt (studie av CISET – internationella centret för studier på turism ekonomi på det Universitetar av Venedig anor 2016).
”Livet i vårt land är att hittas i excellence, inte bara i mat och vin i fältet” bekräftar Sergio Zingarelli, ordförande i Chianti Classico vin konsortiet. ”Tack vare Laika, många husbil älskare kommer till vårt område varje år. Det är därför som grupp vi beslutat att dedikera ett erbjudande till dem kan uppmuntrande älskare av plein air fortfarande mer att njuta av unika upplevelser präglas av vårt fantastiska vin och allt som ligger bakom varje Chianti Classico etikett: historia, konst, god mat, passion och människors talang, avkoppling och nöjet av det goda livet ”.
Det finns fullt stöd för projektet från André Miethe, CEO av Laika: ”för Laika, en ledande tillverkare av premium fritidsfordon för mer än 50 år, embracing ett projekt som detta har inneburit att lägga ännu mer värde till landet, gör det möjligt för dem som älskar turism” en plein air ”för att veta de förtrollande vägarna i Chianti Classico, tack vare den utmärkta partner d.v.s. konsortiet Chianti Classico vin”.

En reaktion till “laikavin ställplats

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.