vintertest 5009 mm

vintertest 5009 mm

PÅ KREOS 5009 är ”VINTERFEST”:
OAVSETT ÅRSTID GÅR NÄR DU GÅR MED LAIKA

San Casciano in Val di Pesa – November 2017
Laika är stolta att meddela att den Kreos 5009 har passerat strikt EN1646-1 temperatur testet, tjänar sig titeln av ”Vinterfest” och än en gång bekräftar sin ställning som en utestående fordon för vintercamping.
På Kreos 5009 genomgått miljötålighetsprovning i ett kylrum, visar hur fordonet kan värma upp på en kort tid även i oöverkomliga väderförhållanden, utan att skada system. I den första etappen, fordonet var kyls i kalla kammaren för en hel natt, med dörrar och fönster öppna, till en temperatur på-15 ° C. I den andra etappen, var Alde värmesystem (standard på hela Kreos låg profil 5000 serien) påslagen med den yttre temperaturen hålls vid-15 ° C, med syftet att mäta den tid som fordonet att nå 20 ° C i vardagsrummet.
På Kreos 5009 tog mycket mindre än 240 minuters tillåts maximalt för att nå önskad temperatur, passerar med bravur. Vattensystemet för (för både ren och svart vatten) testades med framgång: långvarig exponering för temperaturer under noll orsakade varken frysning inte heller skador på systemen.
På Kreos 5009, som med hela Kreos 5000 serien, designad in i minsta detalj att erbjuda maximal komfort även vid låga temperaturer. Felfri isoleringen är garanteras inte bara av Ultra tjock glasfiber tak, men också av den dubbla genom golv, isolerad med frigolit och värmare ligger mellan de två våningarna: gapet skapar en isolerande luft kammare som skyddar boytan mot kyla, också skydda dränering och vatten tankarna placerad inuti det från att frysa. Helt frostsäker inhemska – typsystemet, utrustade med överdimensionerade diameter 40 mm vattenlås avlopp, är en exklusiv Laika: den byggdes enbart högkvalitativa rör och rördelar, kan garantera överlägsen prestanda vid alla tidpunkter.
Laika excellence är inte begränsat till design, uppmärksamhet på Detaljer och omfattande erfarenhet, men även på hög teknisk nivå av sina fordon. Hög kvalitet husbil måste alltid erbjuda de finaste reseupplevelse och Laika garanterar friheten att resa när du vill, i alla årstider och alla klimat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.